Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huvudstäder Sydamerika Karta

Huvudstäder sydamerika karta

Seterra är ett gratis geografispel som lär dig länder och huvudstäder i hela världen. Sverige huvudstad stockholm har runt 2 miljoner invånare.

huvudstäder sydamerika karta Resajatack huvudstäder sydamerika karta Resajatack

I sydamerika finns det totalt 14 länder.

För att jämföra denna lista med sverige. Argentina bolivia brasilien chile colombia ecuador falklandsöarna franska guyana guyana paraguay peru surinam sydgeorgien och sydsandwichöarna uruguay. Politisk karta över europa terrängkarta över europa kart över eu blindkarta över europa online. Brasilien är världens femte största land både sett till yta och befolkning notera att franska guyana inte är ett självständigt land utan en del av frankrike.

I bolivia är la paz administrativ huvudstad medan sucre är den formella huvudstaden. Världskartan är centrerad över denna världsdel. Alla länder och huvudstäder i sydamerika. Brasiliens största stad är sao paolo men det är brasilia som är huvudstad.

Ni kan zooma direkt på kartan som är hämtad från google. Nedan finns en lista över alla länder i sydamerika. Här är kartan över sydamerika. Sydamerika har en befolkning på 382 miljoner invånare.

övriga länders kartor i sydamerika. Den online karta av världen en satellit karta av världen world map en karta över västeuropa tidszon karta karta över världen med huvudstäder och den tomma kartan över världen och kontinenter. Den kan köras under windows macos x och linux samt på mobila enheter som t ex iphone ipad och android. Större delen av sydamerikas befolkning bor nära kontinentens väst eller östkust medan inlandet och de södra delarna är glest befolkade.

Alla huvudstäder är dock inte den största staden i respektive land. Sydamerika är en folkrik kontinent där det finns riktigt stora och pulserande huvudstäder. Detta är onlineversionen som är skriven i html5 och fungerar i den senaste versionen av de flesta webbläsare t ex safari firefox och google chrome samt internet explorer 9 och senare. Politisk världskarta fysisk världskarta karta över tidszoner blindkarta över världen online världskarta satellitt världskarta karta över europa.

huvudstäder sydamerika karta Sydamerika Huvudstader Geografispel huvudstäder sydamerika karta Sydamerika Huvudstader Geografispel

huvudstäder sydamerika karta Level 3 New Level Huvudstader I Sydamerika Med Flaggor Och Karto Memrise huvudstäder sydamerika karta Level 3 New Level Huvudstader I Sydamerika Med Flaggor Och Karto Memrise


Post a Comment for "Huvudstäder Sydamerika Karta"